Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 8 Aug. Möt Oscar Lewicki

Han har en image av att vara lite av ordningsman i Malmö FF:s A-trupp. Han är tvåbarnsfar, med tredje barnet på väg. I avsnitt 80 av Blått Snack möter du Oscar Lewicki.
Vi får följa med på Oscars fotbollsresa via Limhamns IF till Malmö FF vidare till Bayern München som sextonåring och hem till Sverige igen och BK Häcken och sedan 2014 har han blivit stor tillgång på såväl mittfält som på backlinjen i MFF. Det blir såklart snack om hur de går att kombinera livet som professionell fotbollsspelare och livet som småbarnsfar.

Oscar försöker i podden ta kål på myten om sig själv som skötsam och ordningsman i truppen. Det blir mattips från Limhamn och det blir självklart snack om Oscars framtid i himmelsblått. Välkommen till Blått Snack med Oscar Lewicki. Som vanligt vid sidlinjen Ole Törner, Skånesport och Hasse Strandberg, Retro FM.

Lyssna direkt här

Relaterade artiklar

Back to top button
Close