FotbollMalmö FFNyheter

Innocent hoppas MFF värvar kompisen Adegbenro

Idag gjorde Bonke Innocent sin första träning med MFF. Det har ryktats om att MFF även är intresserat av Viking Stavangers nigerianske yttermittfältare Samuel Adegbenro. Går den övergången i lås skulle Innocent bli överlycklig.

– Samuel är en fantastisk spelare. Jag hoppas att han också kommer.

– Jag känner honom. Det är min vän. Jag har sagt till honom att har han chansen att komma hit så ta den. Vi har hoppats att en gång få spela tillsammans och om han också skulle bli MFF-spelare vore det som att en dröm går i uppfyllelse för mig.

21-årige Samuel Adegbenro har kontrakt med Viking Stavanger till och med 2018 och enligt Stavanger Aftenblad är det MFF och Bursaspor från Turkiet som är inblandade i en budgivning om att få loss Adegbenro.

Bursaspor har bjudit motsvarande 14 miljoner norska kronor och MFF något lägre, men han själv och även hans rådgivare ska tycka att MFF är ett bättre alternativ.

Annars blev det en mjukstart för Bonke Innocent. Ingen av startspelarna från Djurgårdenmatchen var med och Samuel Adrian, Pavle Vagic, Dennis Hadzikadunic och Fredrik Andersson stod över för att de skulle spela U21-match på eftermiddagen.

Men han trivdes och tyckte att det var en bra träning.

– Det känns bara bra, en fin träning för mig och de andra killarna. Magnus Pehrsson har berättat lite för mig hur MFF vill spela, att man vill ha diagonala passning och få upp bollen till anfallarna. Alltid bra att veta hur man lägger upp det.

Än är inte arbetstillståndet på plats, vilket innebär att han inte är aktuell för spel redan mot Kalmar FF på fredag.

– Jag vet inte hur länge det dröjer. Hopps att det går fort. Men det är inga problem att vänta eftersom jag vet att jag kommer att få spela snart.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close