Nyheter

Nordicbet betalar REDAN ut vinster på MFF som mästare

Spelbolaget NordicBet gratulerar redan idag Malmö till vinsten av Allsvenskan 2017.
Med tolv omgångar kvar betalar spelbolaget ut pengar till de som tippat Malmö som vinnare.
– Det är troligare att Norge vinner VM nästa sommar än att Malmö inte vinner Allsvenskan i år, säger deras oddsexpert Mattias Wennerkvist.

Det mesta har studsat Malmös väg i år och enligt NordicBet är striden om guldet i Allsvenskan över. Detta trots att det återstår hela tolv omgångar att spela. Enligt NordicBets experter kan även de mest optimistiska supportrarna till andra lag sluta hoppas.
– Årets allsvenska är den ojämnaste sedan 50-talet. Malmö har maxflyt just nu och vinner sina matcher oavsett hur det ser ut på planen. Samtidigt är det extremt jämnt mellan de jagande lagen, som kommer fortsätta ta och tappa poäng mot varandra. Därmed är det avgjort, säger Mattias Wennerkvist, oddsexpert på NordicBet.

Det händer att spelbolag betalar ut vinster till spelarna redan innan en serie eller cup är slutspelad. Men att dela ut vinstpengar när så många omgångar kvarstår och det rent teoretiskt kan ske en hel del ytterligare förflyttningar är allt annat än vanligt. Mattias är dock säker på sin sak.
– AIK såg ut som främsta utmanaren när de tog in Stefanelli och Obasi, men nu måste de i princip vinna resten av sina matcher för att komma ikapp. Och det gör ju varken Gnaget eller någon av de andra jagande lagen, som i stället får lägga all kraft på att göra upp om de nog så viktiga Europaplatserna.

Han lägger snabbt till att Malmö redan nu kan börja planera guldbanketten och firandet på Stortorget.
– Vi tror att MFF:s dominans kommer att fortsätta även nästa säsong och håller dem som klara favoriter 2018 till odds 2.55 som redan nu finns tillgängligt att spela på hos NordicBet, fortsätter Mattias Wennerkvist.
Om risken att tvingas betala ut dubbelt, om något annat lag skulle stå där som mästare i höst, säger Mattias Wennerkvist avslutningsvis:
– Äsch, det händer en gång på tusen. En promilles chans kan de andra få dela på.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close