Nyheter

Lämnar BoIS för Superettanklubb

På fredagen blev det klart att Landskrona BoIS 19-årige mittfältare Daniel Ask lämnar för spel i Superettanlaget IFK Värnamo. De båda klubbarna har gjort en överenskommelse som båda parter är nöjda med.

Daniel Ask kom till BoIS inför denna säsong från Östers IF. Han fick ett treårskontrakt som dock nu bryts med omedelbar verkan.
– Daniel ville lämna och gå till Värnamo och få mer speltid och jag har aldrig någonsin försökt behålla spelare som inte vill vara kvar i den klubb jag tränar, säger BoIS-tränaren Agim Sopi till BoIS hemsida.
– Daniel har gjort stora framsteg under sin tid i BoIS. Han har haft en fin utvecklingskurva men är man inte hundraprocentigt inställd på att vilja spela och utvecklas vidare i BoIS står vi inte i vägen, tillägger Agim.

Under värvningsfönstret har Drogba Akpoveta också lämnat BoIS. Klubben har förstärkt med Dino Mesic från Rosengård.
– Jag är nöjd med den trupp jag har. Vi har en stark A-trupp som dock kommer att kompletteras med två spelare från U-truppen under hösten. Det blir i nuläget inga permanenta uppflyttningar utan vi låter olika spelare komma upp och träna med A-truppen till en början, förklarar Agim.

På torsdag den 17 augusti spelar BoIS hemma mot Husqvarna när serien gör omstart.

Relaterade artiklar

Close