skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

OV förstärker inför Allsvenska premiären

OV Helsingborg Dam fortsätter att värva från RP.
Sommaren 2015 bytte Jessica Strand RP och Linköping mot OV och Helsingborg, året därpå följde Ida Sandell och Ellinor Fahlstedt efter. I sommar ansluter även niometaren Nathalie Barhanko.

– I Nathalie får vi en irrationell niometersspelare med högt tempo. Hon är stabil och bra på att få med sig alla i laget, säger Joakim Forsberg, tränare OV Dam.
– Nathalie har många års erfarenhet från allsvenskan. Hon har flera år som lagkapten bakom sig och kan bidra med rutin, säger Anette Finnberg, sportchef OV Dam.

– Jag valde att gå till OV eftersom RP åkte ur allsvenskan i våras och jag kände att det var dags för nya utmaningar. Mitt intryck av OV som klubb är positivt, de är väldigt professionella. Jocke som tränare upplever jag kan bidra mycket till min personliga utveckling och truppen känns som ett skönt gäng där jag är övertygad om att jag kommer trivas bra, säger Nathalie Barhanko.
– Det känns kul att återigen få spela i samma lag som Jessica, Ida och Ellinor. Mitt närmsta mål är att få spela i högsta serien och förhoppningsvis kan jag närma mig det målet med OV.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close