Nyheter

Sexpoängskväll för Hässleholm

Det har inte skett ofta den senaste tiden.
Men den här kvällen vann både Hässleholms IF och IFK Hässleholm sina respektive matcher i division två sydöstra.

Mest noterbart var att IFK, efter derbyförlusten, reste sig snyggt och rivstartade borta mot Lindsdal. 0-3-ledning efter en dryg halvtimme. Filip Ranmo (bilden), Michael Ayebaifie Andrew och Tommy Filipovic mer eller mindre dödade matchen.
Visserligen reducerade hemmalaget två gånger om, men Ayebaifies 2-4-mål innebar att IFK Hässleholm tog säsongens tredje triumf. Fortfarande är laget jumbo, men nu fick de gul-svart-randiga ändå kontakt med Vimmerby, Nybro Asarum och Kvarnby.

Just nämnda Kvarnby hamnade tidigt i underläge borta mot Hässleholms IF. Göingelaget hade 2-0 i halvlek efter mål från Fabrizio Cardaccio Tambucho (efter sex minuter) och Joel Wedenell.
Segersiffrorna skrevs efter 90 minuter till just 2-0 och det innebär att Hässleholms IF befäster sin andraplats i tabellen. Laget är faktiskt uppe på lika många poöng som ledande Torn, som har en match mindre spelad – mot topplaget Berga under lördagen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close