skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

MFF U19 vände till seger mot Öster

Med alla de fyra nyuppflyttade U17-spelarna i startelvan kom MFF U19 under med 0-1 mot Öster, men den sista kvarten vände man till seger med 3-1.

I den 74:e minuten gjorde inhopparen Ahmed-Chadi Hadrous 1-1.

I den 82:a nätade Pavle Vagic till 2-1

Och tre minuter in på tilläggstiden avgjorde Amel Mujanic definitivt genom att trycka dit 3-1, assisterad av Pavle Vagic (bilden, Foto: Bildbyrån).

– Vi fick slita mycket och gjorde väl egentligen inte en särskilt bra match mot ett fysiskt starkt Öster. Men vi lyckades vända, summerade MFF-tränaren Anders Palmér.

Amel Mujanic är en av de fyra spelarna som nyligen flyttades upp från U19. De tre övriga är Amel Crnalic, som startade i anfallet tillsammans med Mujanic och Victor Larsson, som spelade mittback samt Melker Nilsson, som spelade centralt på mitten. Alla fick lite problem med orken på slutet i den tuffa matchen, men gjorde bra insatser. Inte minst Melker Nilsson på mitten.

MFF ställde upp så här:

Mathias Nilsson – Sanusi Naesae, Victor Larsson, Noel Hansson, Martin Jönsson – Samir Polozen, Pavle Vagic, Melker Nilsson, Jakob Andersson – Amel Mujanic, Amel Crnalic.

– Vi har ju svårt att göra mål och har haft det hela året. Därför var det bra att det till slut blev tre och vi gjorde fyra rätt tidiga byten, berättade Anders Palmér.

Tack vare segern tog sig MFF upp på slutspelsplats. Men med två matcher fler spelade än trean Kalmar FF; som på söndagen möter Lunds BK.

– Ska vi ta en andraplats måste vi nog vinna alla matcherna som återstår, konstaterade Palmér.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close