FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS-veteraner ställs mot HIF innan A-lagsmatch

På söndag klockan 16 spelas det ett intressant Skånederby i division ett södra mellan Landskrona BoIS och Kristianstads FC.
Innan den kampen spelas ett annat derby, med gott om profiler på planen. Bland annat med Sonny Johansson (bilden) som coach.

Föreningen Gamla BoISare har utmanat Helsingborgs IF i en veteranmatch som kommer att spelas som förmatch.
– Från början var det tänkt att vi skulle möta Malmö FF. Men det blir våra kusiner från norr som får stå för motståndet när inte MFF lyckades få ihop lag. Men jag hoppas att inga har bekymmer med det, säger Olof Andersson i Gamla BoISare till klubbens hemsdia.
– Senast vi mötte HIF spelades matchen på vår B-plan och då vann vi. Nu kommer våra veteraner att få visa upp sig för publiken på A-planen i en match som går över 2 x 30 minuter med start klockan 14, tillägger Olof.

Det blir inte bara en mängd kända märken på plan i denna match. BoIS har lyckats engagera en stark coachduo som ska matcha laget från bänk och sidlinje; Claes Cronqvist och Sonny Johansson.

Laget som ställs på benen för att visa HIF att krutet fortfarande är torrt i svart-vit-randigt består av: Leffe Nilsson, Micke Widell, Håkan Söderstjerna, Linus Malmqvist, Linus Olsson, Daniel Glansk, Bena Bengtsson, Nicklas Nielsen, Max Mölder, Mackan Tåge, Mackan Bengtsson, Mattias Nilsson, Henrik Nilsson, Peter Olsson, Peter Oltner, Olof Andersson, Anders Karlsson och Johnny Lundberg.
– Eventuellt kan någon spelare tillkomma, säger Olof Andersson.
HIF-laget är ännu inte utropat.

Tilläggas kan att A-lagets match startar klockan 16. Och den här dagen är det fri entré till Landskrona IP, det gäller såväl veteran- som A-matchen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close