skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 29 Aug. Möt ”Masse” Magnusson

Supertalangen som blev skyttekung i himmelsblått, Benfica och HIF. Karriären tog slut och han gjorde en resa till helvetet men återvände till ovan jord. I veckans avsnitt berättar Mats ”Masse” Magnusson om sin tuffa resa efter karriären.
Det blir en känslosam podd med glädje och sorg. Alkohol varvat med framgångar och kultstatus i Lissabon och Benfica. I samband med att Masse släpper sin nya bok tillsammans med Marcus Birro får vi historien om vad som hände när stadions belysning hade slocknat. Ett annorlunda avsnitt av Blått snack. Som vanligt vid sidlinjen, Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till avsnitt 83 av Sveriges största himmelsblå podd.

Lyssna direkt här >>

masse-1

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close