FotbollMalmö FFNyheter

Pawel Cibicki: Viktigt att MFF får bra betalt

Pawel Cibicki (bilden) tränade som vanligt med MFF idag, men intresset från Leeds finns kvar.

– Jag vet att det finns. Vi får se vad som händer. Och det är några dagar kvar, eller timmar. Men just nu är jag här i MFF och trivs väldigt bra, säger han.

Känner du dig mogen att sticka iväg den här gången?

– Det är klart. Roligt att bi kontaktad av en sådan klubb. Det är en stor klubb i England. Sedan trivs jag som sagt bra i Malmö FF också och det är en stor klubb här. Vi får helt enkelt se vad som händer. Det är min agent som sköter allting. Själv har jag inget med det att göra.

Att Leeds lockar går dock inte att ta miste på.

– Det är England och det är ingen dålig liga. Klart att det varit kul.

Har det någon betydelse att Pontus Jansson redan är där?

– Om det nu blir av hade det underlättat, givetvis.

– Att Malmö FF får bra betalt är viktigt och att det känns bra både för mig och MFF.

Du var på väg till Groningen i Holland för några år sedan. Då blev det inget. Var det för tidigt då och dags nu?

– Då var allt nästan klart. Men det var jag som sa nej och tyckte att det var bättre att stanna och jag ångrar absolut inte det beslutet.  Man vet aldrig när det är dags, men det är roligt när man blir informerad om att ett lag om Leeds är intresserat.

Och även om du sticker nu kan det ju bi fler matcher i MFF senare i karriären?

– Det hoppas jag verkligen, att jag en gång kan få spela mer i den himmelsblå tröjan. Sedan får vi se om det blir någon flytt nu. Jag vet verkligen ingenting och allt sköts av agenten, betonar Pawel Cibicki.

Ole Törner

Relaterade artiklar

Back to top button
Close