Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 5 Sept. Möt Alexander Jeremejeff

I augusti 2016 välkomnades han som ny spelare i Malmö FF och vägen sedan dess har varit krokig med mål varvat med skador. Lagom till guldspurten 2017 är han i finfin form och han har precis blivit utsedd till månadens spelare av Himmelriket på Svenska Fans. Möt Häckenspelaren som blev himmelsblå – Alexander Jeremejeff.
Via utkanterna av Kungsbacka (närmare bestämt Fjärås) har Alex fotbollsresa gått via ett antal Göteborgsklubbar som Örgryte, Qviding och BK Häcken. Det blir snack om allt mellan himmel och jord, böcker matlagning, amerikansk fotboll och FIFA. Välkommen till avsnitt 84 av Blått Snack med Alexander Jeremejeff. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button
Close