Nyheter

Skåne inte bara blomstrar idrottsligt, utan även i miljonvinster.

Skåne är tveklöst en mycket framgångsrik region i Sverige när det kommer till idrottande, och få fram stora talanger inom flera områden. Vi kan ju exempelvis nämna en viss Ibracadarbra, Zlatan Ibrahimovic som får anses vara en av de största fotbollsspelarna vi någonsin haft i landet, om inte den största, och även en spelare som befinner sig, och har befunnit sig i det absolute toppskiktet i den moderna toppfotbollen i många år. Zlatan är en fantastisk ambassadör för Sverige i stort och Skåne, och då Malmö i synnerhet!

Skåne har alltid legat i framkant på att få fram och utveckla talanger inom flera olika idrotter såsom fotboll, ishockey, friidrott, handboll samt mycket annat. Det är något regionen ska vara stolta över! Framgång föder framgång, så är det ju. Men Skåne är också enormt lyckosamma när det gäller att kamma hem miljonvinster på spel, och har varit det i flera år. Är det så att man helt enkelt har mer tur i Skåne?

En riktigt tursam region i Sverige

Det verkar inte finnas någon hejd på tursamma spelare i Skåne, och regionen är faktiskt Tillsammans med Stockholm, och Västra Götaland så är det regionen som kammar hem flest miljonvinster. Det har verkligen regnat miljonvinster över Skåne i år, över 20 bara hittills i år! De flesta av miljonvinsterna kommer från det statliga lotteriet, men nu finns det en ny stjärna på himmelen, där du kan spela några av världens största och populärast lotterier från bekvämligheten hemma i din soffa! Givetvis är det helt säkert, tryggt och smidigt att spela hos denna prisbelönta lotteri leverantör

Malmö FF stormar fram mot ännu ett guld!

Malmö FF har verkligen dominerat Allsvenskan de senaste åren och blivit lyft pokalen tre av de senaste fyra åren, och nu är man på god väg att spela hem ytterligare ett guld då man leder Allsvenskan tämligen komfortabelt med hela 10 poäng med endast 9 omgångar kvar att spela, inte kan väl något lag stoppa Malmö FF från att ta ytterligare ett guld? Dock blir det inget Europaspel i år då man ganska överraskande åkte ut tidigt i kvalet till Champions League mot Vardar från Makedonien, en klar missräkning för de himmelsblå, men nya tag till kommande säsong!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close