HandbollNyheter

SM-finalerna flyttas från Malmö

SM-finalerna i handboll spelas sedan 2005 som en avgörande final för både damer och herrar. Efter två SM-finalarrangemang i Malmö Arena 2016 och 2017 spelas SHE:s och Handbollsligans finaler 2018 torsdagen den 10 maj för sjätte gången i Scandinavium och Göteborg.

– Vi är väldigt stolta över att än en gång få förtroendet att stå som värd för SM-finalerna i handboll. Scandinavium är ju numera klassisk handbollsmark och vi hoppas så klart på ett fullsatt Scandinavium precis som 2013 och 2015, säger Lotta Nibell, vd på Got Event som driver Scandinavium.
– Det känns härligt att åter kunna bjuda in Göteborgspubliken till vår stora handbollsfest, 2018 års SM-finaler, säger Peter Gentzel, vd Svensk Elithandboll AB.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close