IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Inför SHL: 13 gånger pengarna på Redhawks som mästare

I den kommande SHL-säsongen är det Frölunda, Växjö och HV71 som kommer slåss om toppositionerna. Detta enligt NordicBets oddsexperter som nu tippar placeringarna inför säsongsstart.

Att Frölunda är lågoddsaren till att vinna SHL 2017/18 kanske inte är helt förvånande. Efter att ha värvat hårt i sommar med namn som Ryan Lasch, Adam Almqvist och Lias Andersson ser de ut att kunna gå hela vägen denna gång.
Växjö Lakers väntas knipa andraplatsen enligt oddsen.
– Växjö kommer utmana hela vägen och trots tunga tapp på forwardssidan har de intressanta förstärkningar i Anrew Calof och veteranen Janne Pesonen, säger Mattias Wennerkvist, oddsexpert på NordicBet.

Förra säsongens vinnare HV71 är mer svårtippade enligt experterna. Många av nyckelspelarna är utbytta och det är till stora delar ett helt nytt lag man ser på isen. Försäsongens träningsmatcher och en skakig CHL-start antyder också att det kan ta tid att få spelet att fungera fullt ut.
– Oavsett oro och osäkerhet är det trots allt ett otroligt kompetent lag även i år. De har absolut chansen att ta sig hela vägen till toppen igen, men frågan om det sker i denna säsong fortsätter Mattias Wennerkvist.

Skellefteå AIK missade finalen för första gången på sex säsonger. Med en rakt igenom stabil och gedigen laguppställning har de absolut chansen att börja en ny svit med finalplatser i år. Chanserna blir knappast mindre av att ha en av SHL:s absolut bästa spelare i Joakim Lindström.
– Brynäs ser ut att ha mindre chanser att repetera förra årets topprestation. De har tappat en del nyckelspelare, inte minst Oskar Lindblom och bröderna Westerholm. Men – det kan räcka till slutspel i Gävle och då vet vi ju sedan gammalt att vad som helst kan hända, avslutar Mattias Wennerkvist.

För aktuella odds, se https://www.nordicbet.com/sv/odds#?cat=®=&sc=2&bgi=63

NordicBets odds för hur SHL 2017/18 kommer sluta är följande:

Frölunda – 4.25
Växjö Lakers HC – 5.40
Skellefteå AIK – 6.00
HV 71 – 7.00
Brynäs IF – 9.00
Linköping HC – 10.00
Malmö Redhawks – 13.00
Färjestad BK – 14.00
Luleå HF – 20.00
Djurgårdens IF – 20.00
Örebro HK – 50.00
Rögle BK – 75.00
Karlskrona HK – 75.00
Mora IK – 75.00

Relaterade artiklar

Close