FotbollNyheter

Hannu Sirviö ny tränare i IFK Trelleborg

IFK Trelleborg byter tränare till nästa säsong. Hannu Sirviö ersätter Daniel Lindgren och i staben kommer även Michael “Åhus” Nilsson att ingå.

Som vanligt satsade IFK Trelleborg på toppstrid i division 3-fotbollen. Det gick betydligt sämre än så, men i onsdags säkrade i alla fall laget nytt kontrakt.

Nu tar Hannu Sirviö, som i somras lämnade sitt uppdrag i KSF Prespa Birlik, över. Sirviö har jobbat många år i Trelleborgs FF både i senior- och ungdomsverksamheten. I IFK Trelleborg kommer han att arbeta med båda sakerna. Förutom sitt uppdrag som huvudtränare kommer han att hjälpa till att utveckla klubbens ungdomsverksamhet.

Assisterande tränare blir Michael “Åhus” Nilsson, som därmed återvänder till klubben han spelade 306 A-lagsmatcher för. Han har även två säsonger i Trelleborgs FF. De tre senaste säsongerna har han tränat ÖT Smygehuk och innan dess jobbade han i Behar och FC Trelleborg.

Sirviö och Nilsson börjar i IFK Trelleborg den 1 november.

Innan dess ska IFK Trelleborg avsluta den här säsongen med att möta avsågade jumbolaget Hyllie IK hemma på Vångavallen och IF Lödde borta i den sista omgången.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close