Blått snackNyheter

Blått Snack 27/9: Fikasnack med ”Jensa”

Första gången han gästade Blått Snack var han expertkommentator på C More. Ett år senare håller han ett vakande öga uppe på läktaren (lite grann från ovan) över de himmelsblå styrkorna under matcherna. Möt assisterande tränaren i Malmö FF – Jens Fjellström.

Det blir hyllning till Malmös supportrar och stämningen efter 6-0 matchen mot Elfsborg. Vi får reda på hur Jens jobbar med videoklipp under och efter matcher. Jens funderar kring sitt eget tränarskap och reflekterar över första året på jobbet.
Som en inbiten gäst på Malmös caféer, kaffehak och konditorier bjudet Jens på en lista över de bästa kaffe- och fikaställena i parkernas stad. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack med Jens Fjellström. Ciceroner vid sidlinjen Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna här:

http://directory.libsyn.com/episode/index/id/5778765

Relaterade artiklar

Back to top button
Close