Nyheter

Figueroa rivstartade Vintertouren

Pablo Figueroa missade SM-slutspelet utomhus på grund av skada. Nu är han tillbaka i gammal god form. På fredagen tog Fair Play-spelaren hem Falu Pre-Future Vintertour – årets första turnering på Vintertouren – och fick därmed ett wildcard till Falu Futures huvudturnering som spelas nästa vecka. I finalen besegrades Edvin Gustafsson, Falu TK, med 6-2, 6-4. Figueroa, som var förstaseedad i turneringen, fick en behaglig resa fram till finalen. I första omgången slog han Filip Engström, Näsbyparks TK, med 6-2, 6-2. I kvarten gav ATL:s Marius Rusgaz upp när Figueroa ledde med 6-2, 4-1. Och i semin hade Anton Johansson, Örebro TK, inte mycket att sätta emot. Figueroa vann i raka set, 6-3, 6-2.

Falu Pre-Future Vintertour, Falun
Semifinaler:
Pablo Figueroa, Fair Play TK-Anton Johansson, Örebro TK 6-3, 6-2
Edvin Gustafsson, Falu TK-Magnus Bröms, Falu TK 3-6, 1-0 uppg.
Final:
Pablo Figueroa, Fair Play TK-Edvin Gustafsson, Falu TK 6-2, 6-4

Relaterade artiklar

Back to top button
Close