FotbollMalmö FFNyheter

Utklassningsseger för MFF U19

MFF U19 körde över Falkenbergs FF med 5-0 på Kroksbäcks IP och har därmed kvar en viss chans att ta sig till SM-slutspel.

Med nästan bara landslagsspelare på på planen och Samuel Adrian, Pavle Vagic och Dennis Hadzikadunic från A-truppen tillgängliga för spel satte MFF tryck direkt och det var egentligen bara en fråga om hur stor segern skulle bli.

– Med de här spelarna hela säsongen hade vi troligen redan varit i slutspel. Men det är för utvecklingen av spelarna vi jobbar och att det ger resultat syns ju på hur många nya lärlingar som flyttas upp, säger Anders Palmér, som gjorde sin näst sista match som MFF-tränare.

– Hade varit kul om den sista hemma mot redan klara seriesegraren Efsborg hade betytt något.

MFF ställde upp så här:

Mathias Nilsson – Felix Olsson Lundgren, Hugo Andersson, Dennis Hadzikadunic, Martin Jönsson – Felix Konstandeliasz, Pavle Vagic, Samuel Adrian, Laorent Shabani – Max Olsson Kevin Harletun.

Kevin Harletun gjorde två mål, Pavle Vagic (bilden, Foto: Bildbyrån) lika många och Max Olsson ett. Efter den första halvleken stod det 2-0.

– En övertygande insats och vi gjorde alla bytena med tanke på att flera ska iväg på landslagsuppdrag, berättar Anders Palmér.

För Samuel Adrian och Dennis Hadzikadunic väntar dubbellandskamp mot Danmark i Eslöv och Södra Sandby den 4 respektive 7 oktober. Mathias Nilsson, Hugo Andersson och Felix Konstandeliasz ska EM-kvala mot Estland och Makedonien.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close