skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Lunnarps BK förlänger med tränaren

Jimmie Andersson kommer träna Lunnarps BK:s herrlag även 2018.

Lunnarps BK trillade ur division 4 säsongen 2016. Det blev bara en kort sejour i division 5 då laget vann sin serie 2017 och är tillbaka i division 4 till nästa säsong.

Klubben skriver på sin hemsida att laget, i mån av intakt trupp och eventuella nyförvärv, siktar på en placering på övre halvan nästa år i division 4, trots att laget är nykomlingar. I en tidigare intervju med Skånesport.se (som finns att läsa här) sa Jimmie Andersson följande om kommande säsong:

– Förväntningarna på nästa säsong i division 4 är stora. Vi är nykomlingar så givetvis ska man vara ödmjuk inför uppgiften, men man vill inte bara upp för att kriga i 22 matcher och klara sig kvar med nöd och näppe. Man vill ju försöka visa det spelet som vi visat upp i år och det är bara att ta med sig. Vi är trygga i det spelet och vi vill försöka spela vårt eget spel som vi är duktiga på. Vi vill försöka gå in med en blandning av respektlöshet och ödmjukhet.

På längre sikt hoppas klubben kunna spela i division 3 inom ett par års tid.

Nästa år gör Jimmie Andersson sin tredje säsong som tränare i Lunnarps BK. Det återstår att se om han kan uppfylla klubbens förväntningar på laget nästa år och hjälpa laget mot en plats i division 3.

Rasmus Hansson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close