skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHuttebollLUGINyheter

Hutteboll: Möt Jenny Carlson

Från Kärra på Hisingen i Göteborg kommer dagens gäst. Hon spelade för sitt Kärra HF från handbollsskolan och hela vägen upp till A-laget, som hon var med och tog upp till Elitserien. Inför säsongen 2014/2015 valde hon att flytta ner till Lund för att spela för de vinröda i staden – LUGI. Där skulle hon ta nästa steg i karriären under coach Dragan Brljevic.

Dagens gäst hos programledare Jimmy Fors och utfyllnadstyckaren Christoffer Ekmark är förstås ingen mindre än Jenny Carlson. Den kreativa mittnian berättar bland annat om den tuffa tiden i samband med sin knäskada hon ådrog sig den andra säsongen i LUGI, hon berättar om ”familjen” hon funnit i tre lagkamrater och mycket mer. Häng med!

Prenumerera gärna på vår ”Hutteboll” på de traditionella podstationerna.
Eller lyssna direkt i webbläsaren:

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close