Nyheter

Gunnarsdottir stannar i Kristianstad

Rykten har placerat Kristianstads DFF:s coach Elisabet Gunnarsdottir i FC Rosengård nästa säsong.
Glöm det.
Huvudtränaren har förlängt sitt kontrakt med Kristianstads DFF. Det nya avtalet sträcker sig över två år.

Elisabet “Beta” Gunnarsdottir kom till KDFF inför säsongen 2009 och har varit i klubben sedan dess. Nu har hon förlängt sitt kontrakt för de kommande två säsongerna och har, efter en seg start på säsongen, i praktiken ansvarat för att laget säkrat nytt allsvenskt kontrakt 2018.
Elisabet “Beta” Gunnarsdottir, huvudtränare:
– Det känns väldigt bra att vi har kommit överens om ett nytt kontrakt. Jag är både glad och stolt över att få leda KDFF på nya Arenan 2018 som samtidigt blir mitt tionde år i klubben.

Sportchef Henrik Nygren:
– Vi är mycket nöjda och glada över att vi kommit överens om ett nytt avtal och att vi tillsammans kan jobba vidare mot vårt mål angående medalj 2018. De punkter vi diskuterat kring hennes avlastning av arbetsuppgifter har löst sig på ett bra sätt. Sportsligt tycker vi att vi har något riktigt intressant på gång i föreningen och det vill vi bygga vidare på och se hur långt det kan ta oss.
Ordförande Kent Angergård:
– Våra långsiktiga höga mål för KDFF kräver balans mellan det ekonomiska och sportsliga. Vi är på god väg. I detta arbete är “Beta” en fantastisk tillgång för klubben!

Relaterade artiklar

Close