FotbollNyheter

Ny tränarstab i Bosnien Hercegovinas SK

Efter en tuff säsong i division 5 byter nu Malmöklubben Bosnien Hercegovina SK tränarstab. Laget slutade sist i division 5 med endast tolv inspelade poäng på 22 matcher och spelar därmed division 6 nästa säsong. Eljub Suljic lämnar posten som huvudtränare och ny tränare blir istället Ersan Mujevic.

Så här säger Mujevic om sitt nya uppdrag till Bosnien Hercegovina SK:s hemsida:
– Det blir en ny resa att inleda här, naturligtvis hoppas jag att detta ska kunna vara en del av utvecklingen att starta min aktiva karriär som tränare. Med nybygge organisatoriskt och en chans för alla inblandade att få en liten frisk luft och nya framgångar är jag övertygad om att alla möjligheter finns här. Det underlättar att få jobba med en klubb som är bekant för mig, då jag var aktiv som spelare för två år sedan i division 4.

Ersan Mujevic har tidigare representerat klubben som spelare och varit aktiv inom en rad olika Malmöklubbar, däribland Malmö FF och IFK Malmö.
Vid sin sida kommer Mujevic ha ytterligare tre personer i tränarstaben. Assisterande tränare blir Almir Tucek, Almir Nukic blir lagledare och Zijad Zec blir materialansvarig.

Kvar återstår att se om den nya tränarstaben kan hjälpa klubben att ta sig tillbaka till division 5 nästa säsong.

Rasmus Hansson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close