Blått snackNyheter

Blått snack 11 Okt. Möt Ronnie Hellström

Han är Malmöpågen som blev söderkis i unga år och först efter avslutad karriär anslöt han till de himmelsblå styrkorna när han började träna målvakterna i Malmö FF. En av de stora målvaktsprofilerna under 70-talet – i veckas avsnitt möter Du Ronnie Hellström.
Från Falsterbogatans bakgårdar till Hammarby, tysklandsproffs i Kaiserslautern och landslaget. Ronnie funderar över sin gamla klubb i Tyskland som kämpar för sin överlevnad. Det blir snack om maålvakter på 70-talet vs nutid och vi provar på lite tyska viner från Rheinland Pfalz (Ronnie importerar viner till Sverige). Välkommen till avsnitt 89 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button
Close