Nyheter

HIF:s bakslag – Akpoveta måste knäopereras

Anfallaren Oke Akpoveta har under en tid kämpat med knäproblem. Nu står det klart att 25-åringen kommer att operera högerknät, men först efter att ett sår läkt.

På hif.se meddelar klubben:
“Oke Akpovetas högerknä har varit en frågeställning under hela året men statusen på smärtan har försämrats under hösten och han väntar därför på operationstid. På knät finns ett sår som måste läka innan operationen kan genomföras.”
– Skulle det visa sig att såret läker och att hans knä plötsligt känns bättre så är han uttagningsbar i någon av de sista matcherna annars väntar han på operation, säger huvudtränare Per-Ola Ljung.

“Anfallaren är själv besviken då han vill hjälpa laget under slutspurten av Superettan men vill samtidigt inte spela utan att kunna ge sitt allra bästa.”
– Jag är otroligt ledsen och besviken för att jag inte kan vara med och bidra på planen. Jag hade hoppats på spel säsongen ut och operation efter det. Trots att jag vill vara med och hjälpa laget vill jag inte låta skadan påverka prestationen negativt, säger nigerianen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close