Nyheter

Fornlings bälte på spel

Sven Fornling sätter sin IBF-titel på spel i en nordisk uppgörelse mot dansken Jeppe Morell på stor jubileumsgala i Köpenhamn.
Fornling är, föga oväntat, segerviss och utlovar en “storartad” triumf.

Hall of Fame-promotorn Mogens Palle bekräftade i veckan att den danske talangen Jesper Morell (7-1) kommer att ställas mot Sven Fornling (12-1) om Morell vinner sin kvalmatch mot Maurice Positi den 28 oktober.
Mogens Palle:
– Jag har alltid förespråkat hårda och jämna matcher. Detta har varit ett av mina framgångsrecept i boxningsbranschen. Den här matchen blir mycket bra och vi förväntar oss en trevlig gala i Köpenhamn med många svenska och danska boxningsfans.

Sven Fornling har den senaste tiden uppmärksammats allt mer internationellt för sin spektakulära och hårdförda stil. Den kommande matchen kommenterar Fornling:
– Morell är en bra motståndare som jag respekterar. Jag kommer till Köpenhamn, tar med mig 200 glada fans och vinner storartat. Det blir en trevlig kväll för mig – inte för Morell.
Sven Fornling kommer att sitta ringside när Morell möter Maurice Positi i kvalmatchen den 28 oktober.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close