skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

HIF värvar Mjällbys stjärna

Mamudo Moro är klar för Helsingborgs IF.
Mjällbys kanske bäste spelare har skrivit på för två år.

I ett pressmeddelande uttalar sig både Moro och tränare Peo Ljung:
Ghananen Mamudo Moro, som gjort 12 mål och 6 assist på 18 matcher för Mjällby AIF under den pågående säsongen i division 1 södra, har tecknat ett tvåårsavtal med HIF och kommer att ansluta till truppen när transferfönstret öppnar i januari.
– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Helsingborgs IF. Jag är här för att hjälpa laget vinna matcher, gå upp till Allsvenskan och vinna titlar. Ska jag beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en snabb anfallare som gillar att både göra och spela fram till mål, säger 22-åringen efter kontraktsskrivningen.

Huvudtränare Per-Ola Ljung säger att arbetet med truppen fortsätter.
– Vi vill fortsätta jobba med truppen inför varje transferfönster. Det började i somras och fortsätter under det fönster som kommer nu. Vi hoppas kunna skärpa konkurrensen på dem mest offensiva positionerna med denna värvningen. Det är en spelare som är duktig i boxen, säger han.

Moro har på svensk mark tidigare representerat BW90 och IFK Hässleholm.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close