HandbollIFK KristianstadNyheter

IFK satsar vidare på egna produkter

Ytterligare en spelare har skrivit på för IFK Kristianstad.
Hugo Svensson, en talangfull niometers-spelare, har skrivit på ett treårs avtal med IFK.

Hugo kommer från de egna leden och har de senaste säsongerna tagit stora kliv i sin utveckling som bland annat belönats med spel i U-landslaget. Han kommer från den framgångsrika 00-kullen.
-Hugo är en stor och rejäl spelare som kan användas både på M9 och V9. Bakåt spelar han 3:a och är väldigt följsam tack vare hans fina fotarbete och långt kommen i sin utveckling, säger sportchef Jesper Larsson och fortsätter:
– Han var med oss på försäsongen och visade att han definitivt är en man för framtiden. Vi tror att Hugo kommer att fortsätta sin utveckling och vara med och fightas om en plats kommande år. Samtidigt är det viktigt att samla erfarenhet av seniorspel i division ett-laget, så fokus kommer att ligga där denna säsongen, avslutar Larsson.

Läs även:

IFK Kristianstad satsar på egen produkt

Relaterade artiklar

Back to top button
Close