skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Satsa på ”dina” spelare i nytt bettingspel

Fsport har hittat nya vägar att spela på fotbollsmatcher.
Företaget erbjuder spel på bland annat Allsvenskan – där det gäller att hitta de formstarkaste spelarna just för dagen.
I FSport tävlar spelare mot varandra och inte som i traditionella oddsspel, mot ett företag eller ”huset”.

FSport är ett nystartat Helsingborgsföretag som tillhandahåller ett helt nytt och spännande spel för bland annat fotboll. Utmaningen är att försöka välja de fotbollsspelare som presterar bäst i en kommande match.
Med pengar på spel.

Exempel:
På måndag utgörs ”spelkupongen” av mötena Halmstad-Sirius, Kalmar-Jönköping & Malmö FF – AIK.
Sammanlagt sju spelare ska väljas ut från de sex lagen – utifrån en fast budget.
De som väljer de spelare som får högst poäng vinner. Det går att följa spelarnas poäng live, exempelvis får de poäng (och minuspoäng) för hur många dueller de utvalda spelarna vunnit/förlorat, hur många brytningar de gjort eller hur många lyckade framspelningar de utför.

”Ditt” lag med de sju valda spelarna tävlar mot andras lag i en turnering. Olika turneringar har olika prisstrukturer.

Instruktionsvideo:

Underlaget till spelet kommer från ett brittiskt statistikföretag, OPTA. Tre personer bedömer varje match i realtid och tillhandahåller statistik på individnivå.

– FSport kommer vara bland de första aktörerna på den svenska marknaden och vi vet att intresset är stort. Att spelformen blivit så populär utomlands grundar sig i dess unika spelmodell som tilltalar en bred målgrupp. FSport erbjuder en rättvis spelform där cirka 90 procent av omsättningen alltid går tillbaka till spelarna. Det innebär bättre villkor än hos de flesta andra på marknaden. Därför tror vi även att vi kan locka till oss kunder från andra spelformer. Fokus ligger på underhållning, gemenskap, skicklighet och rättvisa, säger Hampus Hägglöf, vd för FSport.

FSport har aktuell statistik för samtliga fotbollsspelare från alla matcher i de stora ligorna. Allsvenskan, Premier League, La Liga, Legue 1, Serie A, Tippeligan, Champions League, Europe League samt alla landskamper som ingår i större mästerskap.

Poängbedömningen i en match.
Poängbedömningen i en match.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close