Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 24 Okt. Möt Niclas Carlnén

Föreningens 20:e guld är precis bärgat och de två stjärnorna pryder snart bröstet på matchtröjan. Malmö FF:s VD, Niclas Carlnén summerar gångna säsongen och tittar framåt bortom årsskiftet i de 91:a avsnittet av Blått Snack.
Det blir snack om vad guldet betyder ekonomiskt, om hungern att vinna fler guld och vikten att aldrig slå sig till ro och bli bekväm. Framgångsnyckeln att ingen i organisationen är större än föreningen diskuteras. Det blir funderingar kring utbyggnad av Stadion, namnbyte, hybridgräs och nya stolar på sittplats.

Oundvikligen blir det också resonemang om MFF-spelaren som är avstängd för spel med föreningen så långe som polisutredning pågår – hur hanterar man fallet? Kommer han kunna spela kvar om han döms i en ev. rättegång? Om han frikänns, vad händer då? Detta och mycket mycket mer blir det snack om i veckans Blått Snack med Niclas Carlnén. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close