FotbollNyheter

Nästan inga förändringar alls i Torns IF:s ledarstab

Det blir ytterst få förändringar i Torns IF:s organisation kring A-laget efter avancemanget till division 1.

Omedelbart efter segern som säkrade uppflyttningen sa Richard “Kalle” Ringhov så här till Skånesport om hans och tränarkollegan Magnus “Bloody” Nilssons framtid i klubben.

– Det är ju väldigt svårt att sluta nu, föra upp ett lag till division 1 och sedan inte fortsätta hade nästan känts konstigt. Så visst finns det mycket som talar för att vi är kvar.

Nu är det bekräftat från klubben.

Fortsätter gör även fystränaren Zoltan Gremsperger, målvaktstränaren Patrik “Frallan” Behm Fransson, massören Anders Arnslätt och lagledaren Mats “Holken” Holgersson.

Kontinuiteten är imponerande. Ringhov kommer att göra sin nionde säsong i Torns IF, Nilsson, Arnslätt och Gremsperger sin trejde och Behm Fransson sin andra. Men de är ändå chanslösa mot Mats Holgersson. Han har verkat i Torns IF i 36 år!

Ett nytillskott blir det dock. Robin Lindroos går in som asssiterande tränare.

Han är 24 år gammal och kommer närmast från årets seriekonkurrent Österlen FF. Tidigare har han varit tränare för Stattena IF:s damlag i division 1.

– Jag kommer att ha extra fokus på analyser av olika slag. Kommer dessutom fungera lite som en länk mellan seniorerna och U19. En rolig roll som jag inte haft förut, men som jag är övertygad om kommer bli bra, säger han till Torns IFs  hemsida.

Där berättar han också att han kommer från Norrköping, men sedan två år bor i Malmö och jobbar som elevassistent på en skola i Skurup.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close