FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF säkrade en kvalplats

Trelleborgs FF fick nöja sig med 2-2 borta mot IK Frej. Därmed försvann i praktiken den sista chansen att ta en direktplats till Allsvenskan. Men poängen innebar också att TFF säkrade en plats i kvalet.

TFF låg dessutom under med både 0-1 och 1-2. Frejmål nummer två kom på ett självmål.

1-1 sköt Daniel Pode (bilden) på volley efter hörna utan någon som helst chans för Frejmålvakten Marko  Atanackovic.

2-2 gjorde Zoran Jovanovic vid främre stolpen. Då hade det spelats 65 minuter.

Med lite bättre precision i passningarna och bättre avslut hade Trelleborgs FF dock tagit tre poäng och satt rejäl press på Dalkurd, som spelar hemma mot GAIS på lördagen. TFF vann avsluten på mål med 10-3 och var det bättre laget utan att kunna utnyttja det. Frej slåss för nytt kontrakt och poängen var extremt nyttig i kampen mot Syrianska om att undvika direktnedflyttning.

TFF saknade avstängde Dino Islamovic och ställde upp enligt följande:

Marko Johansson – Robin Jacobsson, Magnus Andersson, Alexander Blomqvist, Anton Tideman – Mattias Håkansson (Furkan Motori, 89), Robin Nilsson, Erik Andersson (Johan Brannefalk, 80), Marcus Pode – Salif Camara Jönsson, Zoran Jovanovic.

Bäst i TFF var Zoran Jovanovic och Robin “Tomelilla” Nilsson.

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close