Malmö RedhawksNyheter

Raka puckar när Redhawks deltar i världsrekord

Med en vision att samla in 350 000 kronor till Movember Foundation och öka medvetenheten om prostatacancer kommer ett världsrekord att sättas på Clarion Hotel Malmö Live den 1 november.

The Barber, Malmö Redhawks, Zoi Tattoo, Clarion Hotel Malmö Live och Informationsteknik har tillsammans tagit sig an utmaningen, att ta kampen för mäns hälsa och inleda den kampen med att sätta ett världsrekord på antal shave downs. Tolv barberare från The Barber kommer att slätraka 250 män på sex timmar i Living Room på Clarion Hotel Malmö Live i ett event för att samla in så mycket pengar till forskningen för mäns hälsa som möjligt.

Vem tar kampen?
I barberarstolarna ser man bland annat skäggiga hockeyspelare från Malmö Redhawks samt en hel del svenska profiler och celebriteter. Bandet klipps kl 14.00 av Markus Rosenberg, Sven Melander och Percy Nilsson och därefter kommer konferencier Cornelius Löfmark guida besökarna genom dagen, där han tillsammans med Informationsteknik håller alla uppdaterade om status på världsrekordet och den totala insamlingen. Klockan 20.45 intar Rickard Söderberg scenen för att avsluta dagen på bästa sätt.

Varför görs detta?
– Mäns hälsa är i kris, säger Malmö Redhawks Marknads- & Försäljningschef, Jens Hemström. Varje dag diagnostiseras 25 svenska män med prostatacancer. Detta gör prostatacancer till den vanligaste cancerformen i Sverige. The Barber, Malmö Redhawks, Zoi Tattoo, Clarion Hotel Malmö Live och Informationsteknik vill tillsammans belysa denna tabubelagda sjukdom, lyfta fram den i ljuset och göra vad vi kan för att färre ska drabbas. Vi vill ta vårt ansvar.

Korta fakta:
Vad: Movember World Record Shave Down.
När: 1 November 2017 kl 14-20
Var: Living Room Bar, Clarion Hotel Malmö Live.
Mer information: www.MovemberWorldRecordShaveDown.com

Relaterade artiklar

Back to top button
Close