skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

IFK Malmö får behålla skyttekungen

Nu är det klart att Mohamed Ramadan stannar i IFK Malmö. Den 26-årige skyttekungen har gjort klart med division 2-klubben även för nästa säsong.

Mohamed Ramadan kom till IFK Malmö mitt i säsongen och på hösten gjorde han tio mål på åtta matcher.

– Tio mål i höst får man vara nöjd med. Nästa säsong ska det förhoppningsvis bli fler, säger han till IFK Malmös hemsida.

Fler än tio mål har han gjort åtskilliga gånger. Dels 22 i IFK Malmö-tröjan 2014 när laget avancerade från division 3 till 2, dels i FC Rosengård 2016 när det blev avancemang till division 1. Då gjorde han 25 mål i serien och ett par till i kvalet när FCR besegrade FC Trollhättan.

Mohamed Ramadan är fostrad i Kvarnby IK och har två gånger värvats till Helsingborgs IF. Han fick debutera i Allsvenskan, men båda gångerna slutade det med utlåning och han har representerat HIF Akademi, Trelleborgs FF, Ängelholms FF och Landskrona BoIS.

IFK Mamö bygger truppen från grunden och förutom Mohamed Ramadan har man hittills presenterat förlängningar med fyra spelare: Gustaf Backaliden, Martin Holm, Philip Persson Lundgren och Robin Svensson.

Träningen startar den 6 november.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close