IK PanternIshockeyNyheter

Pantern pressade Timrå

Pantern gjorde en stark insats borta mot serieledaren Timrå, men föll till slut med 2-3.

Två gånger kvitterade Pantern och tvingade fram en förlängning. I den åkte laget nästan direkt på en olycklig utvisning på grund av för många spelare på isen. I spel tre mot fyra fick IKP väldigt svårt att stå emot, men gjorde det ändå i nästan två minuter. Sedan kunde Jonathan Dahlén avgöra.

– Inget att snacka om. Utvisningen var klar. Synd för vi gjorde en väldigt bra bortamatch, skapade rejält med chanser och kunde mycket väl ha vunnit. Vi missade ett par frilägen den här gången också, konstaterade IKP-tränaren Håkan Åhlund.

171103 Panterns trŠnare HŒkan hlund under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan TimrŒ och Pantern den 3 November 2017 i TimrŒ. Foto: PŠr Olert / BILDBYRN / Cop 108

– Nu har vi i alla fall tagit fyra av sex poäng mot ett riktigt bra Timrå och vi kan ta den här insatsen med oss när vi möter Oskarshamn hemma på tisdag.

Första kvitteringen gjorde Martin Janohls och på den andra bjöd Timråförsvaret Kim Johansson på ett läge han inte missade. Det målet kom redan i den andra perioden.

Över 3000 åskådare var på plats och de fick en bra fredagsunderhållning värdig en tidig seriefinal.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close