FotbollMalmö FFNyheter

Rakip om skadan: Jag mådde illa

Idag fick den blott 21-årige Erdal Rakip vara med om att lyfta Lennart Johanssons pokal för fjärde gången i sin fotbollskarriär. I förlustmatchen mot BK Häcken utgick han med en skadad armbåge i halvtid i vad som kan ha varit hans sista match i MFF-tröjan.

Malmö FF förlorade säsongens sista allsvenska match mot BK Häcken med 1-2 och Erdal Rakip fick lämna plan i halvtid med en skadad armbåge. Men förlusten och skadan till trots var Erdal Rakip inte alltför missnöjd efter matchen.
– Fantastisk känsla. Mitt fjärde SM-guld så man ska inte klaga.
– Vi skapar enorma målchanser och det var synd att vi inte fick göra fler mål. Det var tråkigt att förlora matchen, men vi har tagit guldet så vi kan inte klaga alltför mycket.

Vad säger du om din egen insats?

– Jag gör en bra första halvlek tycker jag. Jag har några passningar till Mackan, några avslut och skapar en del målchanser direkt. Det var en okej första halvlek. Sen fick jag en smäll på armbågen.

Vad var det som hände med armen?
– Den svullnade upp när jag skulle blocka ett skott. Då trampade motståndaren på min arm samtidigt när han landade. Jag började må illa så jag tänkte att jag går ut istället. Men det är okej. Det är stabilt sa de. Men jag mådde illa i halvlek så jag gick ut istället.
– Den svullna upp och ett det blev ett rejält sår, men det är okej.

Erdal Rakips kontrakt med Malmö FF går ut efter årsskiftet och därmed kan han ha gjort sin sista match i MFF-tröjan. Imorgon åker han på landslagsuppdrag med Sveriges U21-landslag och därefter kommer ett beslut om framtiden tas.
– Som sagt; agenten sköter det och jag kommer träffa honom efter honom efter landslagsuppehållet. Jag åker iväg imorgon med landslaget. Efter landslaget kommer jag träffa honom och så tar vi ett beslut där, säger Rakip.

Rasmus Hansson
Foto: Christian Örnberg, Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close