Blått snackNyheter

Blått snack 14 Nov. Möt Magnus Pehrsson

För ett år sedan ny på jobbet med ett SM guld att försvara. Ett år senare är guldet kvar och Lennarts pokal står säkert på Swedbank Stadion. Hur har han själv upplevt det gångna året? Hur ser planen för säsongen 2018 ut? I avsnitt 94 av Blått Snack möter du Guldtränaren i Malmö FF – Magnus Pehrsson.
Det blir snack om förortslivet i Bjärred, om känslan efter guldet var bärgat. Magnus ger syn på det gångna året och tankar kring besvikelsen i Champions League kvalet mot FC Vardar. Vi får glänta lite på dörren till den allsvenska säsongen 2018 med träningsläger, krav på att vinna “cuppajäveln” och mycket mycket mer.

Varmt välkommen till Blått Snack avsnitt 94. På en träningsplan nära dig: Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna direkt här >>

 

Relaterade artiklar

Close