skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Tredje raka segern för Fair Play-damerna

Fair Plays damer tog en säker hemmaseger mot GLTK och toppar Elitserien efter tre omgångar och tre raka segrar med just 5-1.

Fair Play TK fick bästa möjliga start och ledde med 2-0 efter dubblarna. Cornelia Lister/Anna Morgina spelade stabilt på förstadubbeln och besegrade Maria Yudanov/Victoria Saldh med klara 6-0, 6-1. På andradubbeln vann hemmaparet Sydney Berlin/Chayenne Ewijk på ett övertygande sätt med 6-3,6-3 mot Frida Soko/Olivia Alfredsson.

I singelspelet hade GLTK det svårt emot ett taggat hemmalag. Cornelia Lister tappade endast två game mot Victoria Saldh på andrasingeln och ordnade 3-0. Sydney Berlin vann överlägset mot Olivia Alfredsson med 6-0 ,6-1 och lagsegern var ett faktum. På första singeln besegrade hemmaspelaren Anna Morgina GLTK:s Marina Yudanov med 6-1, 6-3 på ett stabilt sätt. På fjärdesingeln elitseriedebuterade 15-årige Frida Bostrand och krigade på bra i första set men föll mot bortalagets Frida Soko med 5-7,1-6.

– Riktigt skön seger idag. Vi var fokuserade och gjorde en bra lagmatch och jag är mycket nöjd med tjejernas insats, säger Fair Plays lagledare Fredrik Lundh i ett pressmeddelande.

Fair Play TK-GLTK 5-1
S1:Anna Morgina – Marina Yudanov 6-1, 6-3
S2:Cornelia Lister – Victoria Saldh 6-0, 6-2
S3:Sydney Berlin – Olivia Alfredsson 6-0, 6-1
S4:Frida Bostrand – Frida Soko 5-7, 1-6
D1:Cornelia Lister/Anna Morgina – Maria Yudanov/Victoria Saldh 6-0, 6-1
D2:Chayenne Ewijk/Sydney Berlin – Frida Soko/Olivia Alfredsson 6-3, 6-3

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close