HandbollNyheterYstads IF

Borgstedt fortsätter i Ystads IF

Alexander Borgstedt och YIF är överens om att fortsätta samarbetet. Parterna har kommit överens om ett nytt 1+1 avtal som sträcker sig fram till och med 2020.

Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig:
– Alex är en viktig spelare för oss som både visar attityd, driv och hjärta för sin handboll. Dessutom är Alex en spelare som visar vägen för många av våra unga spelare och är i detta en bra ledare för vårt lag även framöver. Alex kommer med detta att påbörja sin femte säsong i YIF och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta jobba med Alex framöver.

Jerry Hallbäck, tränare:
– Vi i ledarteamet är mycket glada att Borgstedt vill förlänga med klubben, han är en viktig pusselbit med sina spelmässiga kvalitéer, men kanske ännu viktigare med sina övriga egenskaper. Det jag syftar på är hans vinnarattityd, att han alltid ger allt både på och utanför planen. Han har bra ledaregenskaper och det är just därför som han är vår lagkapten.

Alexander Borgstedt:
– Jag är glad och tacksam för att YIF ger mig fortsatt förtroende. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med detta lag och att få följa de unga killarnas fortsatta utveckling.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close