Blått snackNyheter

Blått snack 27/11 – Möt Staffan Tapper

Han föddes bokstavligt talat in i den himmelsblå familjen. Pappa Börje var med och bärgade Malmö FF:s första SM guld 1944, själv var han med och tog det 10:e SM guldet. Möt en av MFF:s kaptener, Staffan Tapper.

Vi får åka med på Staffans himmelsblå resa via pappa Börje, vidare in som A-lags spelare 1967 och en av de tongivande spelarna under 70-talet, både i klubblaget som i landslaget. Det blir snack om ”hövdingen”, Eric Persson, om vad som drev honom och vem han egentligen var som person. Staffan berättar även om arbetet med boken om Bosse Larsson som kommer nästa år. Detta och mycket mycket mer i avsnitt 96 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close