FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF förlänger med försvarskugge

Sedan det allsvenska avancemanget säkrades har det varit tyst på kontrakts- och nyförvärvsfronten för Trelleborgs FF. Men idag presenterade TFF en kontraktsförlängning med Anton TIdeman.

För drygt tio dagar sedan säkrade Trelleborgs FF sitt allsvenska kontrakt efter att ha vunnit över Jönköpings Södra sett över två matcher. Idag presenterar klubben sin första förlängning av en spelare och alla TFF:are bjuds på en tidig adventspresent.

Och det är i försvarsleden Söderslätt stolthet väljer att förlänga.

25-årige vänsterbacken Anton Tideman (bilden) kom till TFF för drygt två år sedan, då hade klubben nyss säkrat en plats i Superettan. Nu, två år och ett allsvenskt avancemang senare, har parterna kommit överens om en förlängning av kontraktet med Trelleborgs FF.

TFF:s sportchef Mattias Kronvall har, i en tidigare intervju med Skånesport.se, gått ut med och förklarat att klubben arbetar med förlängningar av kontrakt, framförallt i försvarsleden. Och idag presenterades alltså den första pusselbiten i TFF:s lagbygge inför återkomsten till Allsvenskan 2018.

Denna säsong har Tideman varit en viktig kugge i det TFF-lag som slutade trea i Superettan då han deltog i 28 av 30 matcher i Superettan. Under dessa matcher stod han för två mål och två assist.

Det nya kontraktet med sträcker sig över tre år.

Rasmus Hansson
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close