Nyheter

Nya besked om Rasmus Alm i BoIS

Under gårdagen bekräftade Rasmus Alm muntligen via sin agent att han ämnade fortsätta i BoIS över 2018, vilket skulle innebära att spelarkontraktet automatiskt förlängdes med ett år fr.om 1/12.
Nu blir det inte så trots allt.

I ett pressmeddelande låter Landskrona BoIS meddela:
“Sent igår kväll kontaktade spelarens agent klubben igen och meddelade att man ändrat sig och funderade på andra alternativ.
Kl 23:40, 20 minuter innan den automatiska förlängningen skulle verkställas, meddelade agenten att man utnyttjade uppsägningsklausulen i kontraktet.
Landskrona BoIS beklagar att kontraktet sagts upp men tar samtidigt avstånd från tillvägagångssättet i samband med uppsägningen.”

Mittfältaren Rasmus Alm var en av lagets bästa spelare den gångna säsongen. I en intervju med Skånesport i somras berättade han om sina framtidsdrömmar.

– Hur det blir 2018 har jag inte tänkt alls på. Jag trivs med BoIS och det är väl en del av charmen med fotbollen – att aldrig riktigt veta vart man hamnar, säger Alm, som blivit med agent och har sina drömmar.
– Landskrona innebär en trygghet. Men jag vill samtidigt bli så bra som möjligt och vill man komma långt måste man flytta på sig förr eller senare.

Läs även:

De stannar – och de lämnar BoIS

Relaterade artiklar

Back to top button
Close