skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Första nyförvärvet presenterat för TFF

Trelleborgs FF presenterade idag sitt första nyförvärv sedan den allsvenska platsen säkrades. Det är den 24-årige mittfältaren, Sebastian Ohlsson, som skrivit på ett treårskontrakt med TFF.

Ohlsson kommer senast från Degerfors IF, dit han kom från allsvenska BK Häcken 2016. I BK Häcken stod han för åtta allsvenska matcher och skrev, inför säsongen 2016, på för Degerfors IF i Superettan.

Och efter två säsonger med Degerfors blir det nu alltså återigen spel i Allsvenskan för Ohlsson som kommer gratis till TFF då hans kontrakt med Degerfors IF går ut efter årsskiftet.

Sedan tidigare har TFF deklarerat att man, först och främst, kommer leta nyförvärv och förlängningar i defensiva led, men nu förstärker man alltså på den centrala mittfältspositionen. En position var laget blivit försvagat i och med Kristian Haynes besked att sätta punkt för sin fotbollskarriär.

I år gjorde den 186 centimeter långe mittfältaren 28 matcher för Degerfors i Superettan, alla från start och han noterades för ett mål.

Rasmus Hansson
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close