HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö förlänger med nyckelspelare

HK Malmö har förlängt kontraktet med Anton Blickhammar. Han har skrivit på för ytterligare en säsong.
– Jätteviktigt! Anton har imponerat stort under hösten och har en fantastisk inställning till sin sport. Han levererar hela tiden och det var hög prioritet på att förlänga med honom. Jag är glad att det är klart så pass tidigt på säsongen, säger Jörgen Rasmusson, ordförande i HK Malmö i ett pressmeddelande.
HK Malmös tränare Stian Tönnesen är också nöjd.
– Jag är verkligen jätteglad att Anton stannar kvar. Han ger alltid 100 procent och du vet alltid vad du får. Han är en väldigt komplett tvåvägsspelare och därmed en viktig del i vårt lagbygge, säger Stian.
– Att stanna kvar i Malmö känns som ett mycket bra beslut med tanke på hur bra jag trivs här. Både med klubben i sig och allt runt omkring. Det känns kul att föreningen hela tiden vill fortsätta framåt, säger en nöjd Anton Blickhammar.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Close
Close