InnebandyNyheter

IBK Lund:s damer förstärker

Nyss gjorde IBK Lund Dam Elit klart med en förstärkning på forwardssidan. Isabella Hellsviken, född 1999, från FBC Engelholm plockas nämligen in på dubbellicens.

I ett pressmeddelande skriver klubben;
“En talangfull spelare inom Skånsk Innebandy som nu får möjligheten till att testa på spel i Allsvenskan samtidigt som hon får växa ännu mer i Div.1 med Engelholm.”
Huvudtränare Ludvig Nilsson ger sin kommentar till förstärkningen:
– Vi har haft ögonen på Isabella under två-tre säsonger nu och har sett henne växa som spelare i Engelholm. Under denna tid har vi haft ett intresse av att knyta henne till oss, så när hon tog kontakt med oss om att få provträna fanns det ingen tvekan.
– Det är en tvåvägsforward och en allsidig spelare som kan husera på såväl forwards- som backposition. Bra handleder, välskolad och en härlig inställning. Med hennes motivation till utveckling tror jag hon kan ta stora kliv i sin individuella utveckling och växa in i den Allsvenska kostymen på ett bra sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close