Nyheter

HIF värvar från Häcken

Helsingborgs IF presenterade under tisdagen ett synnerligen starkt nyförvärv.
Mohammed Abubakari, senast i BK Häcken, är klar för Superettanklubben.

Mittfältaren Mohammed Abubakari, med meriter från det ghananska landslaget, kommer närmast från allsvenska BK Häcken där han under 2017 spelade 27 seriematcher och stod för två mål. Innan dess spelade han 2012-2015 i Åtvidaberg.
31-åringen har dessutom spelat i högsta serierna i såväl Holland (Feyenoord) som Grekland. Nu är han klar för 3+1 år i HIF.
– Det känns verkligen bra att vara här. Jag vet mycket om klubben då flera av mina vänner spelat här. Dessutom har jag både mött och följt laget så jag vet att det är en av de största klubbarna i Sverige. Supportrarna här är fantastiska och älskar laget väldigt mycket så HIF känns inte obekant för mig, säger Abubakari.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close