skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Malmö City förstärker med Gerzic

Division 3-nykomlingen Malmö City FC har värvat backen Adnan Gerzic från FC Rosengård.

– Jag har haft många förfrågningar från klubbar både högre upp och i samma serie, men det var inget svårt val när jag satte mig ner och pratade med Kristian och Roger. Kristian är ju en gammal vän till mig, och att det sedan var så många av mina vänner som också spelar i Malmö City FC gjorde valet lätt, säger Adnan Gerzic till kubbens hemsida.

Kristian är spelande tränaren Kristian Legiec och Roger sportchefen Roger Mattsson.

30-årige Gerzic (bilden) har spelat med många av spelarna i City-truppen och borde bli nyttig när Malmö City FC ska ska etablera laget i division 3. Andra klubbar han spelat i är Prespa Birlik, BW90 IF och BK Olympic.

Parallellt med jobbet med nyförvärv har Malmö City FC arbetat hårt med den befintliga truppen. Det är redan klart att Robin Armandt, Daniel Burda, Walid Shams, Abbas Abbas, Akil Abrahim, Ahmad Mohamed, Patrik Burda, Martin Pintaric, Christopher ”Ballo” Oware och Sebastian Ascencio Dahl kommer att spela för City även 2018. Dessutom har Noah Manna, som under hösten kom till Malmö City från IFK Malmö, bestämt sig för fortsatt spel i klubben.

Målvakten Filip Hillgren har lämnat för seriekonkurrenten Kulladals FF.

Ny assisterande tränare till Kristian Legiec är Adnan Zukancic.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close