FC RosengårdFotbollH65HandbollHandboll PremiumHK MalmöIFK KristianstadIK LåganIK PanternIshockeyKlubbarLandskrona BoISLB07LUGIMalmö FFMalmö RedhawksMFF PremiumNyheterPremiumpaketTrelleborg FFYstads IF

Skånesport med och lanserar ny MFF-app

Nu lanseras Forza Malmö, en riktig supporterapp i samarbete mellan Skånesport.se, Forza Football och MFF-supportrar för att samla fansens röst och bygga ett större supporterskap kring MFF.

Ole Törner med ett förflutet på Skånska Dagbladet och tidningen Arbetet har sedan slutet av 60-talet som liten påg, följt och bevakat Malmö FF. Ole har fortsatt med detta som journalist på Skånesport.se sedan projektets start.

Nu kommer vi att erbjuda exklusiva klipp, intervjuer, reportage och mycket mer i vår nya Malmö FF-app.

_ Vi ser detta som ett jätteintressant koncept i tider då förändring och utveckling är extremt viktigt att vara lyhörda för. Att erbjuda våra läsare och andra Malmö FF-supportrar denna möjlighet till exklusivt innehåll ser vi som en stor möjlighet för dem, och oss, så att vi gemensamt kan följa Malmö FF på ett nytt sätt.

– Trenden känns tydlig i att intresset finns, och nu kommer vi även att kunna erbjuda mycket rörligt media via appen, säger Robert Persson, Skånesport.se.

– Det är kul att släppa appen med Skånesport.se, de har producerat bra innehåll under en längre tid som uppskattas av många. Jag vill personligen tacka alla MFF-fans som har hjälp oss med lanseringen. Vi har som ambition att samla fler poddar, fans och supporterföreningar som vill bygga ett större supporterskap kring MFF. Kontakta arman@footballaddicts.com om du/ni vill hjälpa till att bygga ett större supporterskap kring MFF, säger Petter Wallberg, Product Owner, Forza Football.

Fakta:

Skånesport.se är en nischad sportnyhetssajt med fokus på Skånsk sport i allmänhet med extra resurser på Malmö FF-bevakning. Detta presenteras i reportage, krönikor, bloggar, poddar och TV-sändningar på www.skanesport.se.

Forza Football – Vi skapar appar som demokratiserar fotboll genom att göra fansens röst hörd. Ta en titt på vårt senaste projekt om LGDB frågor inom fotboll som har fått stort internationellt genomslag.
www.forzafootball.com

Relaterade artiklar

Back to top button
Close