skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Christoffer Levi klar för Lunds BK

Sportchefen Bosse Cronqvist fortsätter att bygga division 1-nykomlingen Lunds BK:s trupp. Idag fick han klart med ett nyförvärv och en förlängning.

Nyförvärvet är Christoffer Levi (bilden, Levi tv) från Prespa Birlik.

– Christoffer spelade ju i Eskilsminne när vår tränare Stefan Jansson var där så han har god koll på honom. Vi har även följt hans säsong i Prespa Birlik och var intresserade av honom redan innan. I Prespa har han mest använts i försvaret, men egentligen är han en kreativ mittfältare, säger Bosse Cronqvist.

Förutom i Eskilsminne IF och KSF Prespa Birlik har 28-årige Levi spelat i FC Höllviken och Åstorps FF.

Kontraktsförlängningen gäller anfallaren Admir Osmancevic, som är klar för ytterligare en säsong i ”Krubban”.

– Admir var väldigt betydelsefull för oss hela hösten och i stort sett oersättlig i boxen. Han är ju verkligen en riktig LBK:are och det var säkert skönt för honom att det gick så bra igen här efter skadeproblemen i Trelleborgs FF. Nu vet han att det håller och det tog inte så lång tid att göra klart att han skulle fortsätta hos oss. Han kan ju inte sluta spela redan vid 28 även om han har ett kvalificerat jobb som tar rätt mycket tid och kraft, säger Bosse Cronqvist.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close