skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö FFNyheter

Jesper Rindmo förstärker IFK Malmö

IFK Malmö har gjort klart med ett division 1-meriterat nyförvärv. 22-årige anfallaren Jesper Rindmo ska spela för ”Di gule” nästa säsong.

Jesper Rindmo kommer ursprungligen från Skivarps GIF och Skurups AIF, men gick tidigt över till Malmö FF och gjorde massor av mål i MFF U17, U19 och U21. Han var även med och vann U17-SM sent i oktober 2012 och gjorde det avgörande 3-2-målet i finalen på Borås Arena mot Elfsborg. Ett år senare löpte dock hans kontrakt ut och blev inte förnyat av MFF.

Istället blev det Lunds BK i division 1 och efter det Kristianstad FC och KSF Prespa Birlik. I Prespa gjorde han 14 mål i årets division 2 östra.

– Kändes rätt nästan direkt när jag klev in i omklädningsrummet. Vi har en fin gemenskap i gruppen och trivs tillsammans, säger han till IFK Malmös hemsida som svar på varför det blev spel i Malmö.

Han bor nämligen i Skivarp och utbildar sig till mäklare i Skurup.

Jesper Rindmo blir IFK Malmös tredje nyförvärv. Tidigare har klubben gjort klart med Nehar Maliqi från FC Rosengård och Victor Sköld från Prespa Birlik.

Nemanja Lekanovic har lämnat för Österlen FF, Saban Pehilj för Bosnien Hercegovinas SK och Johan Svensson för en ännu inte bestämd klubb.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close