Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 27 Dec. De 100 första avsnitten

För snart två år sedan bestämde Hasse Strandberg och Ole Törner sig för att börja skriva den himmelsblå historieboken. Ett tidlöst dokument som spänner från dåtid till nutid. Spelare, personer bakom kulisserna, tränare, supporters ja allas som delar kärleken till “di blåe”.

Nu är det dags att summera de 100 första avsnitten av Blått Snack.

Omöjligt att ge hela podden rättvisa men några godbitar har vi letat fram, som t.ex. när Tore Cervin var tomte hos familjen Salming eller när Alexander Jeremejeff bjöd på mattips. Oförglömliga minnen var också när MFF:s starke man, Bengt Madsen, berättade om relationen till domare Anders Frisk eller om när han köpte Jari Litmanen.

Hur det är att jobba med Hasse Borg berättade f.d. speakern på Stadion och säljansvarige Jörgen Dahlström. Kent Jönsson berättar om när han klev in i omklädningsrummet på Malmö Stadion första gången och Krister Kristensson berättar om när han skrämde Olle Nordin. Detta och mycket mycket mer ryms i avsnitt 100 av den himmelsblå historieboken, Blått Snack. Som vanligt vid sidlinjen Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Close
Close